The Smiths en Posters

Posters disponibles a la Botiga

1983 The Smiths Posters

The Smiths van publicar els seus 2 primers singles: Hand in glove i This charming man. Hand in Glove és una de les lletres més romàntiques de Morrissey i This charming man esdevindria des del primer moment un himne pels fans dels Smiths.

1983 Posters disponibles Aquí

1984 The Smiths Posters

The Smiths van llançar 3 singles: What Difference Does it Make, Heaven Knows I’m Miserable Now i William, it was really nothing. A més, van publicar 2 àlbums: L’àlbum The Smiths, el qual va assolir el número 2 dins les llistes de vendes del Regne Unit i una recopilació de singles i cares “b” al que van anomenar Hatful of Hollow.

1984 Posters disponibles Aquí

1985 The Smiths Posters

Meat is murder va ser el segon àlbum d’estudi The Smiths i l’unic que va aconseguir arribar a la primera posició de les llistes de vendes del Regne Unit. A més, The Smiths van publicar 4 singles: How soon is now, Shakespeare’s Sister, That Joke isn’t Funny Anymore i The Boy with the Thorn in his Side.

1985 Posters disponibles Aquí

1986 The Smiths Posters

La guitarra de Johnny Marr i les lletres de Morrissey es fonen en un dels millors LPs de la història de la música: The Queen is Dead. No obstant, no va assolir el número 1 del llistat de vendes a causa de Peter Gabriel, Queen, Genesis i Madonna. Durant aquell any The Smiths van publicar 3 singles: Bigmouth strikes again i Panic i Ask, just després de la publicació de The Queen is dead.

1986 Posters disponibles Aquí

1987 The Smiths Posters

Després de cinc anys de la banda The Smiths, a l’agost va arribar la ruptura entre Morrissey i Marr. Allò va fer del 1987 l’any més prolific del grup publicant 5 singles: Shoplifters of the World Unite, Sheila Take a Bow, Girlfriend in a Coma, I Started Something I couldn’t finish and Last Night I Dreamt that somebody loved me. En relació als Lps, van publicar un àlbum d’estudi i 2 àlbums recopilatoris: Strangeways, here we come i The World won’t listen i Louder than bombs (primer, publicat a EUA).

1987 Posters disponibles Aquí

1988 The Smiths Posters

“Rank” es va publicar un any després de la dissolució de la banda. Va ser enregistrat el 23 d’octubre de 1986 a National Ballroom a Kilburn, Londres, i és una destil·lació de catorze pistes (de 21 cançons) feta per Morrissey de l’enregistrament de concert complet que havia estat transmès per la Ràdio BBC 1.

Les cançons que es van exloure de l’enregistrament: “I Want the One I Can’t Have”, “There Is a Light That Never Goes Out”, “Frankly, Mr. Shankly”, “Never Had No One Ever”, “Meat Is Murder”, and “How Soon Is Now?”

Segons els biògrafs dels Smiths, Johnny Rogan i David Bret, Morrissey al principi titular l’àlbum “The Smiths in heat”. Rough trade va objectar la proposta i Morrissey va proposar “Rank”  en referència a “Wank” (Masturbació) utilitzant  l’argot rimant de Cockney (és una forma de construcció de frase en la llengua anglesa i és especialment prevalent en el britànic anglès del East End de Londres, per la classe treballadora).

1988 Posters disponibles Aquí

Altres – The Smiths Posters

Aquí pots trobar més posters dels Smiths publicats dins i fora del Regne Unit.
Posters disponibles a la Botiga